dijous, de juny 22, 2006

Hem sortit al diari

Hem sortit a l'Enllaç mercès a la Susanna i el Martí, i aquí ho reproduïm (també hi havia foto, però era la mateixa que teniu més en sota):


La Uecanoia guanya el Campionat de Catalunya per Entitats de Caminades de Resistència

El passat diumenge 4 de Juny l’equip de caminades de resistència de la UEC Anoia format per 24 persones participava en la desena edició de la marxa Reus-Prades-Reus puntuable per a la 9ena. Copa Catalana de Caminades de Resistència.

Enguany, coincidint amb el 50è aniversari de l’Associació Excursionista Catalunya de Reus, també es disputava el campionat de Catalunya per entitats, premi que s’emportava l’associació excursionista amb major número de participants federats que finalitzessin aquesta marxa.

Els 24 participants de la Uecanoia van poder gaudir d’un dia esplèndid i assolellat al llarg dels 55 quilòmetres dels quals constava la prova amb un temps màxim de 14 hores. L’itinerari va transcórrer per l’històric camí que uneix la població de Reus amb Prades, fent la tornada pels pobles de la Febró, Vilaplana i l’Aleixar.

El degoteig de participants a l’arribada posava emoció a la classificació general del campionat de Catalunya, ja que durant bona part de la tarda fins a quatre entitats van optar al títol.

Finalment, en un apretat resultat, la Uecanoia va resultar guanyadora, ja que un total dels seus 23 socis participants van aconseguir superar els 55 quilòmetres de la dura prova, quedant per davant de l’entitat local organitzadora que finalitzà amb un total de 21 socis a l’arribada.

Aquest trofeu consolida el bon resultat de l’equip al llarg de la present temporada encapçalant la classificació de la 9ena. Copa Catalana de Caminades de Resistència.

Els membres de l’equip volen agrair al president i al secretari de la secció, Pep Trèmols i Ramon Serra, el seu esforç, dedicació i il·lusió que fa engrescar a tot l’equip, generant un ambient més que cordial, sense el qual no seria possible encarar reptes com aquest. Gràcies pel vostre suport.
Martí i Susanna

6 Comments:

At 23 de juny, 2006 11:18, Anonymous Anònim said...

Martí i Susanna; crec que no m'heu d'agraïr re, en tot cas soc jo el qui ho ha de fer, ja que gràcies a tots vosaltres que us deixeu "enredar", hem aconseguit fer un grup compacte, on a part d'aconseguir molts punts, també estem fent llaços d'amistat, que són més importants que els punts...

Com a secretari us haig d'informar que ja he fet les reclamacions pertinents de la marxa dels Matxos:

Informar que l'Èlia i el Martí SÍ que estan federats i que rectifiquin el temps i el cognom del Toni Miguel. Espero que ho arreglin aviat.

També vaig informar a l'Èlia, que tal i com diu el Vent, el Jordi no va fer Cabrera, i també que inclogui l'Oriol a la llista dels Madelmans que van fer tota la Marxa. Aquest any no hi haurà cap soci/a amb la màxima puntuació, ja que tant el Roger com el Josep Maria van fallar Montseny, un pq no hi va anar i l'altre pq va plegar per lesió, però el més important és que hi hagi molta gent amb els 142 punts...

I per últim dir-vos que a la Reus-Prades-Reus erem 26 socis, un no federat, un altre que va plegar i 24 que vàrem finalitzar tot el recorregut. El que passa és que la federació es va equivocar a l'hora de fer el recompte provisional i ens va posar 23 arribats. Salut i moltes marxes...

...i els molins, ben lluny de Copons! (Us recordo que aquest diumenge dia 25, es fa una caminadeta per Copons en contra del parc eòlic)

 
At 23 de juny, 2006 17:06, Anonymous Anònim said...

Em descuidava una cosa. Crec que seria molt interessant, que tots deixessim comentaris sobre el poc temps que hi havia per fer tota la marxa a la weeb dels Matxos. Hi ha força gent que ja ho ha fet; jo n'hi he deixat dos. A veure si entre tots aconseguim que l'augmentin una mica i els que la fagin l'any vinent, la puguin fer sencera. Siau...

...i els molins, ben lluny de Copons! (Us recordo que aquest diumenge dia 25, es fa una caminadeta per Copons en contra del parc eòlic)

 
At 26 de juny, 2006 13:09, Anonymous Anònim said...

JA ENS HAN ARREGLAT ELS ERRORS A LA CLASSIFICACIÓ DELS MATXOS!!!

D'això s'en diu ser competent. Dos dies després d'enviar el mail, ja vàrem tindre resposta, dient-nos que ja estava tot arreglat. Ho hem comprovat i es cert.

Molt ha d'apendre la Federació en questió de rapidesa...

...i els molins, ben lluny de Copons!

 
At 27 de juny, 2006 21:06, Anonymous Anònim said...

Gràcies a tota la gent de Marxes de Resistència que va vindre a la caminada contra el Parc Eòlic de Copons.

La lluita continua... fins a la victòria!

 
At 27 de juny, 2006 23:12, Anonymous Anònim said...

Gràcies a tu per merèixer que vinguesim, per cert bon aperitiu!!

Les victories cada cop més aprop!!

 
At 28 de juny, 2006 08:42, Anonymous Anònim said...

A part de sortir a l'Enllaç, també hem sortit a Regió 7 i a La Veu de l'Anoia.

...i els molins, ben lluny de Copons!

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home