dimecres, de juny 28, 2006

Núria - Queralt 2006

S'ACOSTA ... CADA COP MÉS ... LA N-Q 2006 ... PREPARATS, EQUIP? ...

7 Comments:

At 29 de juny, 2006 22:52, Anonymous Anònim said...

He mirat la classificació de la travessa del Montseny i l'Èlia i el Ramon no hi sou, no sé si falta algun altre que no conec, segons la federació teniu 15 dies per aclarir-ho. A tu Ramon si no recordo malament ja és el 2 any que et passa.
Dir també que nosaltres ja estem apunt per la N.Q, i com vaig dir l'any passat, a l'Uecanoia no en hi han de cagacalces, i dir també una frase que segur que agradarà al nostre blogger amant de certes pel-lícules (QUE LA FORÇA ENS ACOMPANYI!!!)

 
At 30 de juny, 2006 00:23, Anonymous Anònim said...

Xavi, ara mateix estava pensant: ara hi deixo un comentari que dugui 'QUE LA FORÇA ENS ACOMPANYI' però com a les caminades ... m'has passat a davant.

 
At 30 de juny, 2006 17:56, Anonymous Anònim said...

Hola companys,

Que la sort (i en el meu cas que la força) m'/ens acompanyi..., fins demà!!

 
At 30 de juny, 2006 18:05, Anonymous Anònim said...

Hola vent. Ahir ja vaig veure que no estic a la classificació. És veritat, l'any passat tampoc hi era. A part de jo, falta l'Èlia i el Xavi Piernas. Pengen la classificació tard i a sobre està malament. Aquest any també s'han equivocat a la dels Castells, La Selva del Camp, la dels Matxos...

La Federació es fica seria d'una vegada, o arribarà un dia que petarà... No pot ser tantes equivocacions, tant de temps a penjar les classificacions (la general provisional encara no està penjada ni la de Gràcia!!), i tantes i tantes coses que tots sabem i no cal ni que les comenti.

Ahir ja vaig trucar per comunicar els errors, i ningú em va agafar el telèfon. Avui insistiré.

Sort a la NQ. A estones estaré també amb vosaltres...

...i els molins, ben lluny de Copons!

 
At 12 de juliol, 2006 23:08, Anonymous Anònim said...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

 
At 13 de juliol, 2006 16:41, Anonymous Anònim said...

Hem sembla una mica exagerat tot el que dius, amic, i bastant greu.
Primer de tot, la classificació de la dels Matxos no està penjada...
No pots criticar el gran treball que desde la Federació s'està realitzant i menys dir que un dia petarà. Perquè? Perquè no hi surt el teu nom a una classificació? T'has parat a pensar que potser la Federació no hi té res a veure amb aquests fallos?
Conec personalment al noi que porta les classificacions a la Federació i tota la labor que ha de fer perquè nosaltres poguem veure les classificacions actualitzades. Si tens algun problema, de segur que ell t'ho resoldrà. És un bon nano.
No tiris pedres sius plau.

Un caminant d'Esparreguera

 
At 13 de juliol, 2006 16:54, Anonymous Anònim said...

El "comment deleted" era el mateix comentari que el que teniu a sota, aquest que hi diu 'Anonymous'. L'hem editat,i hi hem tret el nom de la persona a qui feia menció. Vam estar parlant de si suprimir el comentari sencer, però ens va semblar que la censura no lligava gens ni mica amb el bon rotllo que hi ha hagut sempre en aquest bloc. Això sí, hi ha alguna cosa que volem deixar clara, el món blocaire té una ètica, com tot, i agraïríem que qui critica amb nom i cognoms, com a mínim fes el mateix, i deixes el nom i el cognom. Al menys així, el podrem respondre (i per dignitat personal). L'altra cosa és que aquest bloc de cap manera vol ser un bloc perquè ens discutim, i els d'Esparreguera ho saben molt bé. Fins i tot ens sorpren que sigui algú d'Esparreguera el que hagi deixat aquest comentari, perquè no cal que els esparraguerins, germans de caminades, sentit que algú els ha fet quedar malament. Benvingut, caminant esparragueri, i esperem que ens continuïs visitant, però sota les normes, que no cal escriure, d'un boc del bon rotllo com ho és aquest!

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home