dimarts, de juliol 18, 2006

AVITUALLAMENT DINAR DE MITJA TEMPORADA MARXADORS DE LA UECANOIA 23-VII-06

Aneu-vos preparant que jalarem molt bé ... i ens ho passarem millor!

Perquè aneu fent boca ...

AL MIG DE LA TAULA ES POSARÀ

Esqueixada de Bacallà
Pastís d'Escalivada
Llagostins Ofegats
Musclos a la Vinagreta
Pernil Ibèric

DE SEGON PLAT POT SER:

Rodo de Xai farcit de Espàrrecs Verds
o
Bacallà a la Muselina

POSTRES

Bodega, Cava, Aigües, Servei de Pa i Cafès

Preu Per Persona 30€ amb iva

20 Comments:

At 18 de juliol, 2006 18:52, Anonymous Anònim said...

Ei!!! això pinta molt, molt bé!! I havent fet gana abans, encara més.
Per una vegada es deixarà de ser madelman, home de ferro o de darrera per ser l'equip de la carn o del peix...

 
At 24 de juliol, 2006 12:04, Anonymous Anònim said...

apa nens, com us cuideu...

 
At 28 de juliol, 2006 02:36, Anonymous Anònim said...

Quatre apunts:

Fa uns dies ens van comunicar que ja teniem sol·lucionada la reclamació que vàrem fer de la Travessa del Montseny, fins hi tot ja està actualitzada la classificació de la FEEC. Ara únicament falta actualitzar la general provisional.

Felicitats a tots els que vàreu fer la NQ (tot i que ja a molts de vosaltres us he felicitat personalment). És la primera marxa que fallo des del setembre del 2001, i vaig experimentar sensacions molt extranyes, algunes d'elles difícils d'explicar. Dir-vos que estic molt content per tots vosaltres: Per l'Èlia, pel calvari que ha passat aquest últim any. Per la Pepita, pel difícil repte assolit. Pel David, aquest any sí; no se't pot escapar. Pel Roger, per fer menys de 16 h. Pel Jordi, per acabar-la tot i estar lesionat. Per la Montse, que va camí de ser tricampiona. Pel Xavi, per portar el ramat pel bon camí. Pel Victori, per doctorar-se (crec que ningú té cap dubte) en Home de Ferro de 1ª. Pel Josep Ma, un nou màdelman des de la primera marxa. Pel Martí, per no defallir, tot i la son, fins al final... Per a mí, per pendre la difícil decisió de no fer-la...

Agrair-vos tot el que em vàreu fer durant el dinar de mitja temporada, crec que us vàreu passar, i molt; no sé com us ho podré agrair. Dins el Club hi ha molta gent que porta moltes marxes i molta dedicació a tot el que envolta la CCCR. Jo he tingut la sort de poder-ne fer moltes i consecutives, però res més. Gràcies pel dossier, pel interrogatori, pel 6 en 1, pel cava, per la placa, per les fotos; quina feinada!! També gràcies per la vostra companyia, gràcies per tot!!

Èlia: Et recordo que has de penjar, tal i com et vaig dir, el comentari íntegre de l'amic d'Esparreguera. Espero que s'identifiqui i així li podré raonar les meves queixes. Gràcies

 
At 28 de juliol, 2006 23:39, Anonymous Anònim said...

Doncs a mi amb sembla que no ens vam passar, recorda només el dinar de final de temporada del any passat, quins problemes per col·locar dins el cotxe tantes bosses plenes de regals,plaques,embotits,dossier,etc.

I el dinar de mitja temporada del any passat, segur que per alguns va ser ben especial?, i els dinars dels altres anys?.És que tu no vas fer res?.No et podies pas fer un homenatge per tu mateix, potser era l'hora que nosaltres com agraïment per tot el que has fet et corresponguessim d'alguna manera.A més no hi ha ningú que haigi fet tantes marxes de la copa catalana seguides. O sigui que ja t'ho merèixies ja.

Respecte als problemes tècnics, que tothom deia la seva, doncs no va ser n'hi l'ordinador, n'hi el windows, n'hi la tele, n'hi el fil al revés, simplement va ser que potser algun camarer va tirar del fil i és va trencar un filet interior, ja tornarem a veure el dvd un altre dia, amb millors condicions.

 
At 29 de juliol, 2006 05:02, Anonymous Anònim said...

Hei, senyor fent camí! ens ha escrit des de Palestina, merci i cuidis!

 
At 29 de juliol, 2006 05:08, Anonymous Anònim said...

Totalment d'acord amb el Xavi, si t'ho mereixes ... doncs ...
Prometo fer un d'aquests dies una crònica del dinar titulat: 'Les llagrimes del Ramon' jiji

 
At 06 d’agost, 2006 15:09, Anonymous Anònim said...

Llàgrimes, llàgrimes... no. Però si que s'em van entelar els ulls vàries vegades.

Ja hem finalitzat la travessa del Pirineu. Ahir a la 1 del migdia vàrem arribar a Portbou i avui abans de dinar a Igualada. Tot ha anat molt bé. He pogut finalitzar un somni iniciat a l'Agost del 2000. Gràcies a tota la gent que ha col·laborat i participat en aquest gran projecte.

 
At 08 d’agost, 2006 01:11, Anonymous Anònim said...

Felicitats també als dos companys, En Sisco Viera i En Josep Mª Vilarrubias que com jo, també han pogut fer totes les etapes de la travessa del Pirineu, de Hendaia fins a Portbou.

 
At 13 de setembre, 2006 13:00, Anonymous Anònim said...

Enhorabona a tots els caminadors i caminadores que heu participat a la Montserrat - Reus. Felicitats també al Solà, per fer un temps d'extraterrestres...

Una observació de la Montserrat - Reus:

Any 2001 - 334 inscrits
Any 2002 - 316 inscrits
Any 2003 - 307 inscrits
Any 2004 - 300 inscrits
Any 2005 - 280 inscrits
Any 2006 - 256 inscrits (Font: cròniques FEEC)

És curios que com a mínim, des de l'any 2001, aquesta marxa perd inscrits. Segur que hi ha algun motiu, i segur també que l'organització s'ha donat compte i alguna cosa haurà de fer...

...i els molins, ben lluny de Copons!

 
At 20 de setembre, 2006 10:59, Anonymous Anònim said...

La Matagalls-Montserrat ja ha finalitzat, felicitats a tots els socis que hi han participat. Espero que el susto del Joan, nomès hagi sigut aixó, un susto, i pugui fer moltes marxes més. Els d'Esparreguera ens han retallat molts punts, però encara anem primers i no ens hen de desanimar, s'ha de lluitar fins al final...

... i els molins, ben lluny de Copons!

 
At 20 de setembre, 2006 13:23, Anonymous Anònim said...

Felicitats a tots els que han fet la Mm i als que no, no s'han de desanimar que encara en queden per fer i com a mínim sumar punts per l'Entitat.

L'enhorabona especialment pel Joan "de la Pobla", que també la va acabar, llàstima de l'ensurt. Que et recuperis ben aviat!!.

Fins aviat.

 
At 21 de setembre, 2006 15:52, Anonymous Anònim said...

Ei!!!!!
Això és increïble, sense cròniques i escribiu igual!!
Bé, tot i les meus darrers egoismes davant l'equip, no deixaré de fer el troç de crònica que em toca, ho prometo.
Felicitats a tots els membres de l'equip que vau fer la M-R fins al final, i als que vau fer tota la Mm, inclosos els que no les vam acabar, perquè de felicitat, en tenim igual!!! petonets a tots i em poso a escriure!

 
At 21 de setembre, 2006 19:09, Anonymous Anònim said...

Senyors i senyores companys d'equip, tinc un problema:

NO TROBO LA CONTRASSENYA, I EL BLOGGER NO EM FA CAS I NO ENTRA, TOT I QUE JO SEGUR QUE LI POSO BÉÉÉÉÉÉÉÉÉ, (és a dir, que no l'he oblidada, o això em pensava, perquè no em fa cas!). A veure si el senyor fent camí sap què fer ja que va ser ell qui va crear aquesta criatura!
HO SENNNTTTOOOOOO però potser haurem de migrar (i quina mandra tornar a explicar-ho tot a tothom!)

 
At 30 de gener, 2010 01:00, Anonymous Anònim said...

[u][b]Xrumer[/b][/u]

[b]Xrumer SEO Professionals

As Xrumer experts, we secure been using [url=http://www.xrumer-seo.com]Xrumer[/url] fitted a wish immediately now and know how to harness the massive power of Xrumer and adapt it into a Banknotes machine.

We also yield the cheapest prices on the market. Many competitors devise expect 2x or even 3x and a a pile of the opportunity 5x what we responsibility you. But we have faith in providing prominent accommodation at a debilitated affordable rate. The large incidental of purchasing Xrumer blasts is because it is a cheaper substitute to buying Xrumer. So we plan to stifle that bit in mind and outfit you with the cheapest rate possible.

Not just do we take the greatest prices but our turnaround occasion payment your Xrumer posting is wonderful fast. We compel secure your posting done to come you distinguish it.

We also provide you with a sated log of loaded posts on contrary forums. So that you can notice seeking yourself the power of Xrumer and how we have harnessed it to help your site.[/b]


[b]Search Engine Optimization

Using Xrumer you can trust to see thousands upon thousands of backlinks over the extent of your site. Scads of the forums that your Location you intent be posted on have high PageRank. Having your link on these sites can categorically expropriate build up some crown quality back links and genuinely riding-boot your Alexa Rating and Google PageRank rating through the roof.

This is making your position more and more popular. And with this developing in reputation as well as PageRank you can expect to appreciate your milieu really downright high in those Search Motor Results.
Conveyance

The amount of transportation that can be obtained nearby harnessing the power of Xrumer is enormous. You are publishing your site to tens of thousands of forums. With our higher packages you may regular be publishing your locality to HUNDREDS of THOUSANDS of forums. Imagine 1 brief on a stylish forum last will and testament usually enter 1000 or so views, with signify 100 of those people visiting your site. At once assume tens of thousands of posts on fashionable forums all getting 1000 views each. Your shipping liking withdraw because of the roof.

These are all targeted visitors that are interested or singular nearly your site. Envision how assorted sales or leads you can succeed in with this considerable figure up of targeted visitors. You are in fact stumbling upon a goldmine ready to be picked and profited from.

Reminisce over, Transport is Money.
[/b]

GO YOUR CHEAP DEFAME TODAY:


http://www.xrumer-seo.com

 
At 02 de febrer, 2010 18:20, Anonymous Anònim said...

[B]NZBsRus.com[/B]
Dismiss Slow Downloads With NZB Files You Can Easily Search High Quality Movies, Games, MP3 Albums, Applications & Download Them at Electric Speeds

[URL=http://www.nzbsrus.com][B]Usenet Search[/B][/URL]

 
At 07 de febrer, 2010 12:19, Anonymous Anònim said...

Validate Our Shameful Prices at www.Pharmashack.com, The High-level [b][url=http://www.pharmashack.com]Online Apothecary's [/url][/b] To [url=http://www.pharmashack.com]Buy Viagra[/url] Online ! You Can also Fixed Pre-eminent Deals When You [url=http://www.pharmashack.com/en/item/cialis.html]Buy Cialis[/url] and When You You [url=http://www.pharmashack.com/en/item/levitra.html]Buy Levitra[/url] Online. We Also Be struck on a Staggering Generic [url=http://www.pharmashack.com/en/item/phentermine.html]Phentermine[/url] In behalf of Your Nutriment ! We Up Condemn designation [url=http://www.pharmashack.com/en/item/viagra.html]Viagra[/url] and Also [url=http://www.pharmashack.com/en/item/generic_viagra.html]Generic Viagra[/url] !

 
At 09 de febrer, 2010 08:47, Anonymous Anònim said...

Reserve the monster with two backs casinos? hold-up upward of this advanced [url=http://www.realcazinoz.com]casino[/url] advisor and pigeon-hole online casino games like slots, blackjack, roulette, baccarat and more at www.realcazinoz.com .
you can also confirmation our up to the newborn [url=http://freecasinogames2010.webs.com]casino[/url] impoverished counselling at http://freecasinogames2010.webs.com and fall headlong generally known sore dough !
another exhibitionist [url=http://www.ttittancasino.com]casino spiele[/url] in the patch of is www.ttittancasino.com , because german gamblers, slip in manumitted online casino bonus.

 
At 28 de febrer, 2010 05:50, Anonymous Anònim said...

Someone deleted several links from quickfiles and rapidshare servers.

From now, we will use www.tinyurlalternative.com as our main [url=http://www.tinyurlalternative.com]url shortener[/url], so every url will be there and visible for everyone.

You can choose from many great [url=http://kfc.ms]short url[/url] names like:

kfc.ms easysharelink.info jumpme.info megauploadlink.info megavideolink.info mygamelink.info myrapidsharelink.info mytorrentlink.info myurlshortener.com mywarezlink.info urlredirect.info urlshrinker.info weblinkshortener.com youtubelink.info and many others.

They have above 60 other available domains and the [url=http://myurlshortener.com]url shortener[/url] service work properly for free without any registration needed.

So we think it is good idea and propose you to use [url=http://urlredirect.info]url redirect[/url] service too!

Thank you.

 
At 18 de març, 2010 11:04, Anonymous Anònim said...

It isn't hard at all to start making money online in the underground world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat hosting[/URL], You are far from alone if you have no clue about blackhat marketing. Blackhat marketing uses not-so-popular or little-understood methods to produce an income online.

 
At 27 de desembre, 2012 05:04, Anonymous Anònim said...

But mostly the accomplishment of institutions being as how a lot of agnate are in need of them. [url=http://paydayloanscoolp.co.uk]payday loans uk[/url] This is because that lender makes it sure that you will be able to be gainful the loan you will have the money you need in your bank account current within 24 hours of applying for the loan. However, seeking Dionysiac financial help from additional anatomy may to make the most abreast of decision when it comes to obtaining a financial payday loans. There are so many kinds are free from faxing.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home