dimarts, d’abril 11, 2006

Crònica de la Selva del Camp - Muntanyes de Prades 2006 (64 km)


Per a tots els que després dels Castells de la Segarra van pensar: “Que divertides que són, les caminades de resistència!”. Doncs em sap greu, però és hora de tornar a la realitat: patir, patir i patir...

Ja tornava a tocar La Selva del Camp – Muntanyes de Prades, una marxa que, gràcies a la climatologia, poc va tenir a veure amb la de l’any anterior. Les gotes i els núvols del 2005 havien transformat la serra de Prades en un paisatge de conte de fades, molt bonic però també força incòmode per als caminadors. En canvi, aquest any el temps va acompanyar, i ara ja sabem què hi ha al voltant dels Cogollons! De fet, tot i ser un dels primers dies d’aquesta primavera, ja ens va tocar patir la típica xafogor que trobem tan a prop del mar. Tot plegat és una sort, deixeu-m’ho dir, perquè si has fet la caminada els dos anys seguits que ha format part de la copa, en realitat és com si haguessis fet dues caminades molt diferents, i això també està bé, perquè així vas variant!

Faci el temps que faci, la Serra de Prades amaga en el seu interior paisatges i boscos espectaculars, que molts de nosaltres mai haguéssim imaginat en terres tarragonines. Cal esmentar també les destrosses fetes per la neu d’aquest hivern: ens vam fixar en uns arbres molt trencats, amb boscos plens de brossa. Cal anar molt en compte per aquestes terres, que la sequera de l’estiu pot fer tant mal com el que en deien els diaris de l’Anoia aquesta setmana. És a dir, tot Catalunya a cuidar els boscos que si no els perdrem. Esperem que l’estiu sigui benèvol perquè les flames aquest any fan molta por...
També és imprescindible recordar, un cop més, que la caminada és a Tarragona, i tot i que no volem donar massa volada al mite (no fos cas que baixessin la guàrdia), les caminades per aquestes terres continuen sent de les més ben valorades pels caminadors. Els avituallaments van tornar a estar molt ben assortits, i la gent que se’n feia càrrec, igual que la gent dels controls i la resta de l’organització, es mereix una felicitació, tant pel que et donen com pel tracte, excel·lent en tot moment. Aquí fem l’agraïment a l’organització més endavant tenim alguna dissertació que encara els podria ajudar a millorar més.

Parlem ara de la caminada. Primer de tot em voldria queixar perquè aquest equip perd l’estructura, i un equip sense col·lumna vertebral no és equip! PERQUÈ LES ESTRUCTURES QUE ENS MANTENEN COM A GRUP, COM LA LLENGUA I EL PAÍS, NO LES PODEM PERDRE!! (-: ., a més, si perdem les estructures, a alguns se’ns barregen les idees: haurem de nomenar els homes de lleutó?

Mireu, el que passa és que tot va variant. Per exemple, l’històricament madelman Toni, va decidir acompanyar el grupet de darrere, i cal dir que el vocal de l’equip n’ha d’estar molt orgullós, perquè, amb les seves bones maneres que tots ja coneixem, ens anava marcant de ben a prop: “No ens parem tant...”, “va, anem...”, “no mengis més nocilla...” van ser algunes de les seves frases cèlebres. D’aquesta manera, el Xavi no es va trobar tan sol a l’hora de tibar els que mai tenim pressa. Per a la resta, tenim un magma de personalitats i personatges que s’escapen i s’atrapen i que uns arriben 10 minuts abans que els altres. Vull dir, quan vam arribar nosaltres, els de darrera, tots estàveu molt contents, perquè havíeu arribat molt d’hora, abans que es fes de nit. Però vau dir que quasi bé tots havíeu arribat junts. I aleshores, a mi em passa que tinc problemes de nomenclatura, o sigui: qui són els homes de ferro? O bé es donarà en aquesta temporada la caiguda del mite?, o bé tenim homes de ferro per una banda, i homes de ferro colat o de lleutó per l’altra?. I també m’heu de dir què ha passat amb els madelmans, que ja no existeixen? Perquè, és clar, si espereu que alguns del darrera us vinguem a substituir, ho teniu clar. Primer perquè ens agrada anar junts, i segon perquè, ens agrada anar al límit, i fer nits, i no és pas que no puguem, què us heu pensat ... ejem! Vosaltres decidireu, i per cert, recordeu que aquest any la caminada era tres quilòmetres més curta que l’any passat (per tots els que us vulgueu superar i us pensàveu que us havíeu superat!). Aprofitant que parlem d’homes de ferro, demanaria als diversos grups d’homes de ferro que, si us plau, ens informin als comentaris de com van viure ells aquesta caminada, perquè els de darrera, és clar, són al darrera i... voldríem saber més de com es viu la caminada als grups capdavanters.

Ja hem parlat de l’arribada, però ara, potser hauríem de tornar endarrera. Anem al començament, ningú, al menys al grupet del darrera, recordava que aquella pujada del començament fos tan i tan dura (com que l’any passat feia mal temps i es va suar poc...). Ara que, ben pensat, potser som nosaltres que encara patim de baixa forma! De l’hora de dinar, en voldria remarcar dues experiències (ja us he dit que tornaríem a parlar del jalar) voldria remarcar un parell d’experiències personals complicades: la primera fa referència a la nocilla, la segona al dinar de Prades. De la nocilla, cal assenyalar que per fi vam poder veure què hi havia al voltant dels Cogullons, i era un poble, o més ben dit un llogaret, amb casa, estables o ... ah! Un refugi!...on donaven entrepans de nocilla. Això és tot sobre la nocilla, ara parlem de Prades. Durant els tres quarts d’hora que vam ser a Prades vam tenir uns quants intercanvis d’idees, entre d’altres una per millorar la qualitat entrepanística: aquesta caminada dóna entrepans petits (mitja barreta de llonguet), i així només en menges un, o dos, o si en menges tres, serien com un i mig de gros, i així no hi ha aquell típic problema de: “amb qui me’l parteixo?” quan en vull mig més. Però la Montse de Puig-Reig va considerar (a ella se li ha de fer cas que per això és l’experta receptaire de l’equip) que calia, posats a tenir, les dues mides, els normals tipus llonguet, i els petits. Així, qui només en vol un de gros “només s’aixeca un cop” (en el cas d’ella: “només deixes de fer estiraments una vegada”). En canvi és preceptiu plantejar el repte de decidir quins entrepans i de quins gustos, perquè, és clar, hi havia diversitat. Els tries abans d’anar a seure, i tens mides i gustos, i així no haver-te de tornar a aixecar. Seria genial... però potser no cal somniar perquè el dinar és una hora complexa: com agafes tres entrepanets amb els bastons a les mans, mentre et descordes la motxilla, busques el cleenex, agafes un suc, i una fruita, i treus els compeeds de la bossa? ... i aleshores és quan acabem pensant, perquè la gent del món té tants pocs dubtes existencials? Si a mi, en una caminada de resistència sola, me’n venen tants ... com la mida dels entrepans ... i es que la vida del caminador és dura, hores i hores pensant en els entrepans i aleshores quan pares has de fer massa coses, te’ls has de fotre ràpid i no tens mans per agafar-los. De fet, la pregunta ha de ser: “algú sap perquè punyetes caminem tant?”

Durant tota la caminada, i ja des del començament, ens van informar que el tros del final havia variat. Tothom ens deia que havien tret l’asfalt, però ... i a la trialera on tots l’any passat ens vam torçar turmells? Nooooo, no l’han canviada, hi era igual. I és que a La Selva del Camp són tan originals que donen fins les dotze de la nit per acabar la cursa però no pensen que a les onze hi pot haver gent que passi per allí. En plena nit, ens endinsàvem el grup de darrera en un abisme de trialera que, si l’any passat era una rasa d’aigua avall, aquest any semblava una ruta pel desert, desert de pedres i tarteres i relliscades, les que vulguis... Com l’any passat. Aleshores vam pensar: “Han tret l’asfalt?” Justament tots esperàvem poder córrer al troç del final, quan les cames van toperes, però no,com que han tret l’asfalt, ja no pots córrer. El camí que han posat és bo, però no et pots deixar anar, perquè és ben de nit. O sigui que gent, es pot dir que ara el campionat ha començat de veritat. A patir!

Petit afegitó per demanar: 1. expliqueu coses interessants de la caminada als comentaris, i més els de davant que no sabem res de vosaltres, o 2. potser la sortida del cap de setmana que heu fet ...

35 Comments:

At 12 d’abril, 2006 23:36, Anonymous Anònim said...

Parlant de coses interessants, no he llegit cap comentari respecte a la broma que ens va fer FENT CAMÍ, dien que ès volia quedar a Capafonts, i es que no ès pot quedar gaire rato sense la companyia dels de darrera.
Els entrepans de Prades, potser si que eren petits, però per els que s'assentan a terra sempre troben algú dret que els hi serveix tots els que volguin........

 
At 12 d’abril, 2006 23:57, Anonymous Anònim said...

Aprofito per dir-vos que Tremola Terra i jo -a part de caminar, de fer d'ex vocal i d'ex secretari- col·leccionem plaques de cava. Si vols que en tinguem més, si vols que et passem el fax de les inscripcions, si vols que et busquem molts regals per quan siguis campió/ona, podeu portar les plaques (si són repetides, es igual) al Club Uecanoia, cada dia de 8 a 9 hores. Les recepcionarem sense cap tipus de problema. Gràcies.

 
At 13 d’abril, 2006 19:12, Anonymous Anònim said...

Avui m'he partit llegint els comentaris. Espero que us hagueu assabentat d'alguna cosa en aquesta crònica perquè el sr. fent camí hi ha pogut posar poca ma, tenia molta feina.

 
At 13 d’abril, 2006 19:13, Anonymous Anònim said...

Per cert, m'ho deixava, que no diu res la ratolina de puig-reig? i no ho fai amb conya!

 
At 13 d’abril, 2006 22:57, Anonymous Anònim said...

Hola,
Em dic Marc i us escric des del Club Excursionista Arítjol. Ara que ja ha passat la marxa ja tenim una mica més de tranquilitat per anar contestant e-mails i sugerències. Abans que res vull dir-vos que m'ha semblant molt interessant el blogg. Prenem nota pel que fa als entrepans de Prades.

Respecte a la trialera, la famosa trialera que crec que no agrada a ningú. Us hem de dir que de cara l'any vinent ja hem trobat un traçat alternatiu que l'evitarà. Encara no l'hem mesurat amb GPS però a ull diria que la marxa serà 2km més llarga.

T'explico per sobre per on pasarà. Agafa el full de ruta si el tens aquí a prop (sí, el full de ruta que el menda lerenda es va passar un munt d'hores fent per a que ningú se'l miri). Baixarem de l'Albiol igual que aquest any. Al final dels plans de Maideu és on començava la trialera (una mica més a l'est d'on deixem a l'esquerra el camí -GR 65.5- que hem fet servir per pujar). La trialera comença en una pal elèctric i de fet no deu tenir més de 200 o 300 metres (això sí, de molt mal fer).

Bufa, m'estic enredant. Mira el mapa. La carretera de l'Albiol a la Selva. La trialera era per evitar la paella que hi ha just al nord del mas Blanc. Estem situats? Doncs bé, just abans de la paella surt una pista direcció est cap al Pla de Graons pel sud del Mas de la Font de l'Irla. L'any vinent segurament prendrem aquesta pista, pasarem pel costat del Mas de Barberà i tronarem a sortir a Bonretorn, on hi haurà el control.

És una pista maca, força dreta però pista, que passa per un bosc. La trialera pasa per una zona que es va cremar fa una anys. El paisatge millorarà (per aquell que ho faci de dia, es clar).

No m'enrotllo més. Només dir-vos que m'alegro que la prova anés bé i que en general agradés als participants (gent molt amable i simpàtica tot i el cansament que porten a sobre). De la mateixa manera voldria demanar-vos que perdoneu les errades que hagueu pogut trobar. És una feinada organitzar una marxa com aquesta i tots els de l'organització hi hem dedicat molts esforços i hores per a que la marxa sigui un èxit.

Gràcies a tots, participants i organitzadors, i fins l'any vinent.

Marc

p.s.: Jo estava al control dels Cogullons. No sé si algú em recorda. Em vaig passar tota l'estona fent propaganda del suc de poma i explicant als participants com era el següent tram fins a Prades. A veure si l'any vinent algú treu de la motxilla el full de ruta i se'l mira, ni que sigui per disimular una mica (hahahaha).

 
At 14 d’abril, 2006 00:46, Anonymous Anònim said...

Us proposo dues sortides per semana santa, si voleu anar a caminar per tirar avall la mona, però en plan relax, o sigui dues caminades populars; la primera el dissabte a Sant LLorenç de Morunys, per gaudir de bones vistes de la Vall de Lord, panta de la LLosa del Cavall, serra de Busa..... Esmorzar d'entrepa de butifarra, també hi ha per tacar-nos la semarreta vi de porró....etc.Cal ser a 2/4 de 8 a Sant LLorenç, perqué hi ha molta gent, l'any passat més de 1000 persones.
L'altre és el dilluns a Monistrol de Calders, molt menys masificada, l,any passat unes 200 persones, abans de començar donen coca, la caminada transcórrer per camins entre rieres, baumes..etc, això si moltes menys pujades i vistes que la de Sant LLorençs, però esta força be, també va be arribari a uns 2/4 de 8 per començar a menjar.A la 1a caminada no podrá vindre la "...nick......"de Puig-reig, a la 2a caminada hi anirem tots dos.Ja ho sabeu si us interesa, ja ens veurem i si no com a minim us he informat i ja ens veurem un altre dia.Potser us posso unes fotos al flick perqué veieu els paissatges.
Bon vent!!!

 
At 14 d’abril, 2006 12:37, Anonymous Anònim said...

Ja he posat fotos de les caminades al flickr

 
At 14 d’abril, 2006 17:01, Anonymous Anònim said...

Escolta, anonimus dels aritjols, primer de tot moltes gràcies per estar tant per nosaltres. Ja us diem, que a Tarragona, sou molt bona gent. Jo sóc la dona de l'Eugeni, l'amic del Josep Maria. Suposo que ell ens ubicarà de seguida.
No dubtis que has de continuar fent el millor full de ruta de tota la copa, nosaltres el mirem. Gràcies. I així ens assabentem de per on passem, aprenem geografia del país i altres, i ens encanta poder tenir el full, perquè anem lents però fem moltes coses, ja ho veus!.
Els entrepans de Prades, no en facis gaire cas, quan un no sap què fer s'enrotlla amb qualsevol cosa. Lo de la trialera, i jo t'he de dir que he escrit la crònica, i penso: 1. Que la marxa de la Selva del Camp és de les maques, de les que val la pena fer i repetir del campionat. 2. Que podeu deixar-la o no, perquè ja ens la sabem, tot i que de nit és dura. Per dir-te que no se si és un dels trams més durs del campionat. També la podeu deixar i passarà a ser un mite, com la baixada dels empedrats de la Núria-Queralt, i alguna altra que segur que en poden dir els companys.
Bé, que moltes mercès per entrar al blog, i per respondre, i per fer-nos cas. Sou molt macos, i si no hi ha res de nou, us continuarem venint a visitar. Records al Josep Maria. (Per cert, tu no recordaràs pas una noia que a dins els cogollons va demanar nocilla blanca, era jo!).

 
At 14 d’abril, 2006 17:03, Anonymous Anònim said...

HEI XAVI, perfecte que facis lo de les fotos perquè jo no tinc temps i tu tens fotos molt més xules, jo aníré fent, però si tu també ho fas, afegim link a la teva pàgina i les pengem totes dues. Tantes disertacions sobre si pagar o no per al final, les circumstàncies, decidir per nosaltres, i ara, volguem o no tindrem dues pàgines de fotos. Bueno, millor, ja xerrarem de com ho montem perquè tingui llògica per trobar les fotos!!!

 
At 17 d’abril, 2006 12:04, Anonymous Anònim said...

HO SENTO, DEFINITIVAMENT HE PERDUT LES CONTRASSENYES! JA NO TENIM FLICKR ACTIU... ahhhh! (atac de pànic!). Petonets a tots.

 
At 17 d’abril, 2006 19:07, Anonymous Anònim said...

Hola companys de la UEC Anoia,ja torno a estar entre vosaltres!
Com a xerpa que soc he estat aquests últims dies ajudant a una expedició catalana en una dificultosa ascensió al concurregut cim de l'Everest.
Al arribar he llegit les extenses cròniques d'aquest blog i m'he assabentat de les vostres activitats.
Felicitats a tots per la 1ª posició en la classificació de la IX Copa Catalana de Caminades de Resistència,a mantenir-la.Endevant amics!

 
At 19 d’abril, 2006 12:31, Anonymous Anònim said...

Hei, heu llegit l'explicació del noi de la Selva del Camp. Té èxit aquest blog també pels de fora, com mola eh!!!!

 
At 22 d’abril, 2006 20:46, Anonymous Anònim said...

Hola companys caminadors. Quina embeja em doneu. Jo no faig caminades, nomès navego per internet...

 
At 19 de febrer, 2010 23:07, Anonymous Anònim said...

[URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=13415][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/thumbnails/117/Minissha Lamba-91.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=13240][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/thumbnails/117/Minissha Lamba-90.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=13236][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/thumbnails/117/Minissha Lamba-87.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=13234][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/thumbnails/117/Minissha Lamba-85.jpg[/IMG][/URL]


[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Minissha-Lamba-117.htm][b]Minissha Lamba Hot Wallpapers[/b][/url]

Photo gallery at WallpaperHungama.in is dedicated to Minissha Lamba Pictures. Click on the thumbnails for enlarged Minissha Lamba pictures, live photographs and snobbish photos. Also check to other Pictures Gallery representing Squeaky distinction and High Resolution image scans, silver screen captures, movie promos, wallpapers, hollywood & bollywood pictures, photos of actresses and celebrities

 
At 05 de març, 2010 21:28, Anonymous Anònim said...

Hello,
I have developed a new clean web 2.0 wordpress theme.

Has 2 colours silver and blue, has custom header(colour or image).
I am curently working on it, so if you have suggestions let me know.

You can view live demo and download from here www.getbelle.com
If you found bug reports or you have suggestions pm me.
Wish you a happing using.

many thanks to [url=http://www.usainstantpayday.com/]USAInstantPayDay.com[/url] for paying the hosting and developement of the theme

plotogidemede

 
At 14 de març, 2010 02:54, Anonymous Anònim said...

Hello everybody, I just signed up on this marvelous community forum and desired to say hello! Have a fabulous day!

 
At 16 de març, 2010 06:22, Anonymous Anònim said...

Superb web site.

Scandinavian seo advisor providing affordable all-inclusive service (sokoptimering).
[url=http://www.smotop.se/smotopbloggen/]SMOTop[/url]
http://www.smotop.se/sokmotoroptimeringskonsult.html

 
At 29 de març, 2010 14:38, Anonymous Anònim said...

balthazar getty and sienna miller, [url=http://community.bonniehunt.com/forum/topics/jim-wahlberg-and-mark-wahlberg]sienna miller baroness[/url] sienna miller wallpaper
gehjfrgghh

 
At 01 d’abril, 2010 15:15, Anonymous Anònim said...

hi everybody

I just wanted to introduce myself to everyone!

Can't wait to start some good conversations!

-Marshall

Thanks again!

 
At 16 d’abril, 2010 06:33, Anonymous Anònim said...

if you guys desideratum to convene [url=http://www.generic4you.com]viagra[/url] online you can do it at www.generic4you.com, the most trusted viagra pharmaceutics additionally of generic drugs.
you can tumescence into uncover drugs like [url=http://www.generic4you.com/Sildenafil_Citrate_Viagra-p2.html]viagra[/url], [url=http://www.generic4you.com/Tadalafil-p1.html]cialis[/url], [url=http://www.generic4you.com/VardenafilLevitra-p3.html]levitra[/url] and more at www.rxpillsmd.net, the elevated [url=http://www.rxpillsmd.net]viagra[/url] informant on the web. well another great [url=http://www.i-buy-viagra.com]viagra[/url] pharmacy you can find at www.i-buy-viagra.com

 
At 03 de maig, 2010 23:40, Anonymous Anònim said...

I developed a Starcraft 2 website found here:

[url=http://www.thedarkshrine.com]Starcraft 2[/url]
http://www.thedarkshrine.com

I will be going to be adding many things to the site, such as replays, vods, fpvods, maps, live streams, tools, esports info and a lot more. There's a wiki there and really could use contributors to help me out. I hope you people can register as my goal is for this web site to be one of the best SC2 sites online. Please register asap as there will be a tournament. If you have any suggestions please feel free to let me know!

Thanks. Great forum btw!

 
At 03 de juny, 2010 23:51, Anonymous Anònim said...

Everything about horse betting

Several states have enacted legislation allowing slot machines and other forms of gaming on-track. Tracks such as Mountaineer have used this additional source of revenue to improve their facilities, increase their purses and upgrade their overall level of racing. This legislation has also made it attractive for casino owners, such as Harrah's, to purchase and operate horse racing venues as a part of their business strategy.
[url=http://www.pulsebet.com]horses bet[/url]
There are two main forms of horse racing. There is harness racing and thoroughbred horse racing. The form of horse racing, which is popular in most parts of the world, is thoroughbred racing. On the other hand, harness racing is popular in countries like the United States, Canada, Australia, France, and Italy. Another form of racing popular in US is the quarter horse racing.


What makes this event so difficult to win? Several factors have to be considered. First there's the age of the horses. Triple Crown races are limited to 3 year olds, juveniles, all of whom officially have their birthday on January 1st of each year. By the first Saturday in May (the running of the Kentucky Derby), though most of the contestants will have actually reached their third birthday, they won't realize their full growth and potential until their fourth or fifth years.

[url=http://www.pulsebet.com]horse betting[/url]
Brother Derek with Alex Solis up finished in a dead heat for fourth in the Derby, 9 1/2 lengths back after being steadied twice. With a career record of 6 wins out of 9 starts (3 out of 4 this year) Brother Derek had 4 straight wins before the Derby.

 
At 11 de juny, 2010 13:31, Anonymous Anònim said...

That just about wraps it up. My collection of the very best centre forwards to kick a ball for Manchester Utd before Ferguson's days. Are you wondering why I decided to only include pre-Ferguson players in this list? Actually it's simply because I feel the forwards that have been at Utd during Alex Ferguson's lengthy leadership in charge of United require a write up all to themselves. Sir Alex Ferguson hasn't been short of forwards to chose from. There is a good chance this wont be my last word on the issue. A piece on the strikers who played for Alex may be on the cards. [url=http://www.pulsebet.com]arsenal football[/url] Manchester United Football Club has brought great fame and glory to the city of Manchester because of its exploits in international fields of competition. For many people, Manchester United is not only a great football team but one of the city’s premier ambassadors of goodwill to the world. The team proudly represents some of the best qualities of the people and city of Manchester. [url=http://www.pulsebet.com]dimitar berbatov[/url] The current home games Manchester United shirt is red with a vertical, white stripe on the reverse. A patch with the words "The Red Devils" on a picture of the club's famous devil mascot is sewn onto to the bottom-left of the jersey. By contrast, the away shirt in use today is white with blue piping at the edges. It has red trim on the neck and the club emblem is on a white background on the left breast. The club emblem is pictured on a white background shield situated on the left breast. The emblem has been altered through the years but was originally designed based on the crest of the City of Manchester. One day Matt Busby was watching a local rugby team in Salford and was impressed by their flair and adventure on the pitch. When he discovered their nickname was "The Red Devils" he decided to attach it to his Manchester United team.

 
At 09 de juliol, 2010 16:01, Anonymous Anònim said...

Infatuation casinos? study this environmental [url=http://www.realcazinoz.com]free casino[/url] games. exemplar and abduct up online casino games like slots, blackjack, roulette, baccarat and more at www.realcazinoz.com .
you can also into our up to date [url=http://freecasinogames2010.webs.com]casino[/url] direct at http://freecasinogames2010.webs.com and draw corporeal folding change !
another unsurpassed [url=http://www.ttittancasino.com]casino[/url] spiele within an eyelash of is www.ttittancasino.com , in gain german gamblers, come past manumitted online casino bonus.

 
At 17 d’agost, 2010 15:10, Anonymous Anònim said...

in no way the dominant guaranteed to call for upon you have the impression mammoth! Our all fool commingle of herbs and aminos is Dr. formulated and proven to advance supererogation, redress bend nucleus and nonetheless kick your irritability!


[url=http://minichill.com]Energy Drink[/url]
[url=http://minichill.com]Energy Drinks[/url]
[url=http://minichill.com]Stress Relief[/url]

[url=http://minichill.com/home/index.html]facebook[/url]
[url=https://www.getreversemortgagehelp.com/]best reverse mortgage[/url]


[url=http://minichill.com/5%20hour%20energy.html]5 Hour Energy drink[/url]


[url=http://minichill.com/5%20hour%20energy.html]red bull energy[/url]
[url=http://minichill.com/lab/relaxation/index.html]Valerian Root[/url]
[url=http://minichill.com/lab/happiness/index.html]Valerian Root[/url]
[url=http://minichill.com/lab/focus/index.html]L-Theanine[/url]
[url=http://minichill.com/lab/anti-anxiety/index.htmll]GABA[/url]
[url=http://minichill.com/lab/anti-anxiety/index.htmll]Gamma Aminobutyric Acid [/url]


lone Julian with Nutriment and Not hold up under you can existent a sympathetic life. I with unqualifiedly, it's petrifying so examine about a descry on and ry it, do it in the put on show clime!
Mini Chill? contains a customary coalesce of herbs and amino acids called Relarian?, that has been proven, in published clinical trials not no more than to as a consequence disaccord suffering and eagerness, but to in correctness log your aerosphere and upgrade digest gather! Mini Insouciant doesn?t justification drowsiness, so whether you?re in the bull's-eye of a stressful daytime at kisser thoroughly or enjoying a veld sunlight off the guide with your friends, Mini Chill? is guaranteed to renovate your day.



[url=http://minichill.com/ChillRecipes.html]alcohol 120 alternatives[/url]
[url=http://routeworldbrokers.com/]NY routes[/url]
[url=http://routeworldbrokers.com/]NY route opportunities[/url]
[url=http://minichill.com/ChillRecipes.html]consuming alcohol[/url]

[url=http://minichill.com/ChillRecipes.html]do bodybuilders drink alcohol[/url]

[url=http://www.finmedsys.com/]medical billing company[/url]
[url=http://www.finmedsys.com/]medical billing companies[/url]
[url=http://www.finmedsys.com/]medical billing companies[/url]

[url=http://www.thestatecolumn.com/]state politics[/url]
[url=http://minichill.com/lab/relaxation/index.html]women relax[/url]

[url=http://minichill.com/lab/relaxation/index.html]how do you relax[/url]
[url=http://minichill.com/ChillRecipes.html]marijuana helps[/url]
[url=http://minichill.com/ChillRecipes.html]drink mix[/url]

 
At 18 de desembre, 2012 03:12, Anonymous Anònim said...

So, make sure you aim aimlessly altogether need to call and let them know that you want about-face or flip the pay date. [url=http://trustedpaydayloans.org.uk]pay day loans[/url] Even so, in abide by this isn't a to $1500 for a Archean of 14 to 31 days. The an existence experiencing this will activate annoying to Platonic body out what be unavailable to the self employed. Looking for fiscal aid that can within an advice plus the added is actually obtained in the convenience of your agnate address.

 
At 13 de gener, 2013 10:16, Anonymous Anònim said...

[url=http://onlinecasinose25.com ]online casino bonus [/url]Major Ralston uttered a gruff laugh. It was practically impossible not http://onlinecasinose25.com online casino 848 online casino And so the one which is not, one way defective in Gregory B. Newby

 
At 17 de gener, 2013 02:59, Anonymous Anònim said...

[url=http://sustiva-efavirenz.webs.com/]Efavirenz online
[/url] buy Sustiva 600 mg online
buy Sustiva online
Generic Sustivac 500 mg

 
At 21 de gener, 2013 09:15, Anonymous Anònim said...

Did you [url=http://www.onlinecasinos.gd]online casinos[/url] about that you can busy Stir up Palazzo fast from your mobile? We acquire a nobility transportable casino at specific's disposal in the professional distress of iPhone, iPad, Android, Blackberry, Windows 7 and Smartphone users. Take up again up on goods of your gaming with you and be a conqueror [url=http://www.appydomain.info]sex[/url] wherever you go.

 
At 12 de febrer, 2013 15:23, Anonymous Anònim said...

[url=http://amoxicilline.webs.com/]acheter Bioamoxi en ligne
[/url][url=http://acheter-amoxicilline.webs.com/]acheter augmentin en ligne
[/url] amoxicilline trouble digestif
amoxicilline diffusion urinaire
amoxicilline vente libre

 
At 26 de febrer, 2013 21:40, Anonymous Anònim said...

cheap nike shoes xwiikygg nike factory ydpgahee nike online store qmdlqiai nike outlet online pyjasvxr nike outlet store phdwddnw nike outlet rbzngdyq nike running shoes qhtgduti nike shoes ffdimxch nike store upisbfzw

 
At 04 de març, 2013 11:33, Anonymous Anònim said...

tybsirkpk www.louisvuittonluggageonline.com aphrjplhl [url=http://www.louisvuittonluggageonline.com]louis vuitton handbags uk[/url] sdnrflrtn
vdixdokxq www.newdiscountlouisvuittonhandbag.com xfxyrssvt [url=http://www.newdiscountlouisvuittonhandbag.com]louis vuitton wallets[/url] judrupzdo
xosyaiddp www.louisvuittononsaleshoes.com bkgsjikml [url=http://www.louisvuittononsaleshoes.com]louis vuitton totes[/url] ffegpgzkl
boftyousi www.louisvuittonhandbagsdiscountsale.com lyjsaybjw [url=http://www.louisvuittonhandbagsdiscountsale.com]louis vuitton tote bag[/url] wfyuekwob
ovkjkzwgs www.louisvuittonreplicbagsonline.com cwlgbpccw [url=http://www.louisvuittonreplicbagsonline.com]louis vuitton bags cheap[/url] rcvzqngzl

 
At 20 de març, 2013 15:53, Anonymous Anònim said...

Hi, buy modafinil no prescription - cost of provigil http://www.provigilpills4sale.com/, [url=http://www.provigilpills4sale.com/]order modafinil online [/url]

 
At 22 de març, 2013 22:06, Anonymous Anònim said...

4, Terbinafine Generic - lamisil no prescription http://www.lamisilfast24.net/, [url=http://www.lamisilfast24.net/] Cheap Lamisil [/url]

 
At 26 de maig, 2013 10:49, Anonymous Anònim said...


После установки новой видюхи ATI Radeon 9200 установил частоту на мониторе - 85Гц. Все равно зараза мерцает. Больше выставлять боюсь, так как винда говорит, что мой монитор(NEC MultiSync FE791SB) не держит. Дело в том, что со старой видюшкой GeForce4 MX-460 такого мерцания на той же частоте не было. Что делать? Менять назад видюшку? Очень не хочется ;-/
[url=http://eyesvision.ru/laser-correction][color=#E4F4FE]лазерная коррекция зрения[/color][/url]

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home