dimecres, de març 08, 2006

Tota gran història té un començament...



O, com deien a Star Wars, "every saga has a beginning". I l'equip de caminades de resistència del UECANOIA (flamant actual sotscampió i tantes i tantes vegades al podi final...) no n'és una excepció.

Era a finals del segle passat (sí, sí, no és broma, el segle passat - tot i que no ens posarem aquí a discutir amb tots aquells que considerin, de forma equivocada, que l'any 2000 va ser el primer del nou segle) quan el UECANOIA debutava com equip en el CCCR. Abans, alguns marxadors ja havien fet uns quants quilòmetres, però sempre de forma individual, sense comptar amb una estructura d'equip que els recolzés i coordinés. La foto de grup que podeu veure aquí és com una mena de testimoni fundacional (per cert, Martini baby?).

Alguns de nosaltres som aquí per l'ambient que es respira dins l'equip, i això ho hem d'agraïr, en bona part, a tots aquells que van ser pioners a les CCCR.

Com diu la dita: "De ben nascuts és ser... agradescuts (???)", per tant, des d'aquí fem el nostre petit homenatge a tots aquests caminadors i caminadora.

Tots tenim un passat (i alguns amb barba!)

11 Comments:

At 11 de març, 2006 21:30, Anonymous Anònim said...

Hei companys, petit homenatge als iniciadors fet pel desvariador oficial de l'equip, el Sr. Fent camí.
BUENU, home de ferro, ja em pensaré si val la pena que carregui una mica la motxilla!, perquè el sr. tremola terra em mima molt.

 
At 12 de març, 2006 18:55, Anonymous Anònim said...

Em sembla molt be que aquest blog tingui una crónica dels pioners de les marxes de resistència de la Uecanoia,també vosaltres en certa manera sou pioners amb aquesta pagina,ja que fins ara a la pagina web del club només es una pagina de consulta sense cap mena de interactivitat,cosa que a partir d'ara canvia i els membres del equip ens podrem comunicar de manera oberta entre nosaltres,per la meva part espero col-laborar,tant en comentaris,com amb fotos,per fer aquest blog lo més entretingut possible (espero el mateix dels altres membres del equip i també de vosaltres mateixos) Bon vent!!!

 
At 13 de març, 2006 01:02, Anonymous Anònim said...

Hola a tots, voldria informar-vos que al cel de Tous ja s'han vist les primeres orenetes i ja s'han sentit els rossinyols, senyal inequivoc de què ja ha arribat la primavera, sense retorn, un any més. Cosa que em fa pensar que els de darrera segur que mirarem els ocells a la marxa dels Castells, que divertit, com mola!.
Per cert, la vull xocolata de l'equip de caminades va fer el Cim de l'Orri des de Sant Joan de l'Erm, sola, amb raquetes, i volia fer dentetes a tot l'equip enviant un missatge (es que ho vai fer dijous) però se'm va acabar la bateria! Finsssss elssssss Castelllllssss equip!

 
At 13 de març, 2006 20:31, Anonymous Anònim said...

Hola a tothom. No puc vindre als Castells de la Segarra, però pensaré molt en vosaltres i.... tornaré!!

 
At 14 de març, 2006 13:36, Anonymous Anònim said...

Escolta vull xocolata,gran fita fer el Cim de l'Orri però encara més tindra tant temps lliure per anar-hi,el diumenge carregar be les bateries però no del mòbil sino les del cos.

 
At 14 de març, 2006 23:05, Anonymous Anònim said...

Així ho provaré de fer Sr. Vent.
Escoteu, a veure qui em sap dir què haig de fer. Mireu, pujant el cim de l'Orri em vai carregar la pell del taló i la cama (amb el braçalet de hippie que hi porto). El cas és que se m'ha fet crosta, que es trenca i fa mal, i no se què fer, si provar de deixar-ho assecar, fins diumenge i abans de començar posar-m'hi el Compeed, o posar-me'l ja, però no se'm curarà ni s'assecarà. D'una manera ni altra es curarà, i igualment m'ho hauré de tapar per la caminada i no se si posar un Compeed a sobre la crosta per caminar te massa sentit, tampoc. Dieu-me què farieu! Merci.

 
At 15 de març, 2006 20:30, Anonymous Anònim said...

Hola Vull Xocolata. Primer de tot t'hauràs de treure (provisionalment, aixó sí) el braçalet hippie, i seguidament deixar-ho ventilar tant com puguis. Re de posar-hi cap Compeed (de moment). No fagis la cabra els dies que queden fins diumenge. I diumenge ja t'hi pots posar tots els Compeeds que fagin falta (pots fer servir els que et van regalar al dinar de caminades, jo ja li deia a Tremola Terra que a Vull Xocolata n'hi teniem que donar més...)

Bé, espero que et recuperis com més aviat millor, i el diumenge, puntualitat...

 
At 15 de març, 2006 22:54, Anonymous Anònim said...

NOOOOOO, EL BRAÇALET MAIIIIII!!
Pel demès, merci home de ferro, per cert, hem de parlar de les fotos!!!! tinc uns quants dubtes.

 
At 15 de març, 2006 22:59, Anonymous Anònim said...

Tremola Terra, a veure si informes al Rovelló d'això:
Tornaràs...però sense galindó! i un petó per la bona recuperació.

 
At 18 de març, 2006 18:26, Anonymous Anònim said...

Vull Xocolata, informaré al Rovelló del que em dius, tot i que no sé quin dia el veuré. A més; sense galindó ¿? Per la bona recuperació ¿?. No entenc re. I el petó, per descomptant, li hauries de fer tu....

 
At 20 de març, 2006 11:19, Anonymous Anònim said...

Sr. Rovelló, perdoni l'errada, que m'ha costat riotes continuades del Sr. Tremola Terra, sàpigue, Sr. Rovelló que el seu nick m'encanta, i que, és clar el vam trobar a faltar (d'aquí que ja sabem qui és). No ens fallis més, que és clar si dediques els teus diumenges a anar a festes a l'Aubareda!!!!

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home