dijous, d’abril 06, 2006

Festa de la FEEC 2006



La Festa d’aquest any, a diferència d’altres vegades, va ser més llarga i avorrida del normal. De fet, el Uecanoia va arribar una mica tard, just a l’hora que començava el dinar… i tot i patir una estona al torn dels premis i algun reportatge, hi havia una fideuà que els membres d’aquest equip vam disfrutar molt… a més del cava, és clar.

Finalment, i després d’una bona estoneta de pensar “quan arribarà?” van arribar els desitjats premis de caminades de resistència. El millor de la nit va ser la nostra entrega de premis. Amb molts esparraguerins al voltant, els del Uecanoia havíem de cridar més que mai per fer-nos sentir, i de fet, vam fer força el pallasso.

Feta l’entrega dels trofeus a les dones, que com sempre són poques però molt més originals que els homes (perquè són poques i benavingudes), es donà el premi als poc originals i molt nombrosos homes, que van fer que l’entrega es fes molt ... J. Després venim els supercampions del trofeu del campionat de Catalunya per entitats, amb medalla per a 10 del Uecanoia, que van fer segons, igual que al còmput final de la 8a Copa Catalana de Caminades de Resistència.

Felicitats doncs a tots els membres de l’equip i a guanyar aquest any!!!

3 Comments:

At 08 d’abril, 2006 06:36, Anonymous Anònim said...

pel VENT, i pels altres: Sr. Vent, ja he vist la seva pàgina d'imatges. Ets un gran fotògraf, la foto del pinsà es veu perfece!. I m'encanta la foto del Vent. Pels ALTRES, si voleu veure aquesta pàgina del crack, només heu de clicar a sobre del nom d'un comentari dels del Xavi a la pàgina de les imatges (EL FLICKR. Au, deu, que aviat ve la crònica!

 
At 08 d’abril, 2006 18:38, Anonymous Anònim said...

Vam veure un altre vegada a la festa de la Feec, que la major part dels participants son de marxes de resistència, sense cap mena de dubte som els que donem més caliu a la festa,esperem que aquest any no ès retardi tant....
Vam trobar a faltar a TREMOLA TERRA, amb aquella cara de satisfacció quan li donen la copa, que no le deixa un segon sola, i això que aquest any ens van donar la segona, de totes maneres tampoc el HOME DE FERRO feia mala cara quan li van donar, tampoc hi havia el Martí(que jo sapigue encara no te nick)però la seva placa la va recollir una vergonyosa VULL XOCOLATA, que si començi a acostumar..., perqué a la próxima festa volem que li donguin a ella per mérits propis, junt amb FENT CAMÍ, amb turmell o sense...

 
At 10 d’abril, 2006 12:39, Anonymous Anònim said...

M'agrada que parlem del tema que toca, o de coses interessants, i no de nicks, perquè si algún problema tinc amb la crònica de la selva del camp, és que puc explicar coses dels de darrera, però estaria bé que els que aneu més endavant, ho complementessiu amb les vostres experiències. Si no, a mi, se m'acabaran les idees.
Avui si que ve!!!!!

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home