dijous, de maig 11, 2006

IXX Marxa Romànica de Navàs, i els èxits de la Uecanoia

Quina ratllada de caminada, la bonica Romànica! Però som tant rucs la gent que fem això de la resistència, que alguns de l’equip ja l’han fet cinc anys consecutius ... i encara hi tornen. I es que la Romànica és la primera nit del campionat. I és una caminada prou dura, entre d’altres perquè la major part de la ruta és de nit, però a més, és al maig ... i al maig les nits encara són tant llargues, uf, em canso de pensar-hi. I a Navàs, a les rieres, més aviat hi fa força fred ... i aquest any si que teníem lluna, l’any passat no, però era creixent i no feia tanta claror ... fins al punt que .... .... m’estic adormint ... els que estàveu amb mi ... sabeu que vaig fer mitja caminada adormida caminant dreta, dormint a terra als controls i pels puestus, i quan em vaig desvetllar la vaig correr de mal de plantes ... per tant, no me’n ... recordo ... de res... i ... no hi ha crònica!!!!!! ......m’he adromit.

Quina penjada, perdoneu, però era per anar fent caliu, es que no tinc temps d’escriure més avui!
Perdoneu i RECORDEU QUE DIVENDRES ÉS L’ÚLTIM DIA PER INSCRIURE’S A GRÀCIA!
Per a més informació http://www.uecgracia.org/gm.htm

5 Comments:

At 14 de maig, 2006 23:21, Anonymous Anònim said...

CARA I CREU A NAVÀS
Avans de començar la prova, ja vam
tindra algunes sorpreses d'ultima hora, referent els inscrits de la Uec, per diferents motius alguns que creien no poder vindra, ho van fer, en canvi a uns altres els hi va passar el inrevés.


En aquesta marxa el numero de participants és redueix significativament(uns 300)i ès que és la primera marxa de la copa, en que passes tota la nit caminant, a part de que la seva considerable llargada 80km, com el seu desnivell 4600mts, fa tirar enrera a més d'un, tant a l'hora d'apuntar-se com quan hi participa(60 abandonaments)


Aquest any es celebrava la 19a edició i no la 18a com ès llegeix a la crònica de la feec(pobrets!, i a més ho posan de títol).
A diferencia del any passat les rieres baixaven més plenes, però tampoc com d'altres anys, també els camps de blat,ordi,etc(que en aquestes dates estan preciosos)tenian millor aspecte, tant d'alçada, com de la mida de les espigues.La creu va ser veure bona part de la zona de St Fe de Valldeperes cremada i veure també nombrosos arbres trencats o arrancats després de les nevades del hivern.


Respecte als membres de la Uecanoia ens va anar força be,tot i que alguns van patir la creu de fer la marxa, amb diferents problemes, com el Ramon que l'hi feien mal les articulacions dels dits dels peus o algo aixi,i l'Èlia que s'adormia tot sovint.Destacar el bon paper de la Pepita que casi sense queixar-se la va fer tota,tot i no estar acostumada a aquestes llargues marxes.


L'organització va tindra tots els controls degudament assortits,tant pels primers com pels ultims, és d'agrair, potser en alguns però hauría de canviar el contingut dels entrepans com el de Valldeperes.Va tindra també el recorregut ben senyalitzat,al final ens van donar la bonica i petita ermita(ideal pels rucs ja en tenim 5 i no ens sobre espai per trofeus)que aquesta vegada era la de St Miquel de Terradelles, i que una errada al posar el nom amb castella va fer qu'ens hi enganxeixin una etiqueta amb el nom correctement escrit,és millor desenganxar-la i amb un boli negre retocar la G.

Bueno pels que hagueu aguantat fins aquí sapigueu que aquestes opinions son del tot personals i no de la Uecanoia

posted by vent

 
At 15 de maig, 2006 12:05, Anonymous Anònim said...

Únicament dir-vos, que tot el que comença, arriba un dia que s'acaba...


...i els molins, ben lluny de Copons!

 
At 15 de maig, 2006 19:23, Anonymous Anònim said...

i el dia va arribant ...

 
At 15 de maig, 2006 23:06, Anonymous Anònim said...

....però encara no és el moment, tots tenim coses per acabar, i de les que podem decidir, aquesta un cop valorada t'adones que encara no és el moment.


Ara no recordo el motiu, però nosaltres també volem els molins ben lluny de Copons!!!

 
At 18 de maig, 2006 03:26, Anonymous Anònim said...

Very pretty site! Keep working. thnx!
»

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home