diumenge, de novembre 12, 2006

Reconeixement 1er: al nostre campió número 1, a qui més s'ho mereix!

Aquest post només l'escric perquè em sembla que al final de temporada em calia fer quatre últims esforços per mantenir el bloc amb vida (o reviscolar-lo, si més no! jiji):

1. Fer una referència al que ve ara, 2. fer una referència al que vindrà després, 3. fer una referència al que vindrà o als que vindran una mica més tard, i 4. escriure, com que és la darrera de l'any i m'he columpiat una mica, una crònica, ben ben llarga... perquè ens hi puguem estar fins la temporada que ve (que com que serà abans que la festa de trofeius de la FEEC, necessitem que la crònica duri fins al març).

Començo amb el que ha d'anar el primer:

Potser hauria de tenir paraules, però no les tinc, primer tinc unes imatges...

Currant-s'ho, des del començament fins al final

Des de la primera caminada fins la última

Patint per tots i per tot, perseguint-nos a tots i per tot,

Il·lusionant-nos a tots i per tot,

transmetent-nos la seva il·lusió,

Èssent feliç mentre ens cuida,

mimant-nos, comptant-nos, renyant-nos, trucant-nos, fent-nos córrer, animant-nos

i aquest any, el títol és per ell, més que per ningú altre.

Felicitats, primer campió... (i per molt que no te'n facis la idea, si hem guanyat és per culpa teva, culpa primera només teva, i no ho oblidem!)

A sota teniu la crònica de la Susanna, la que surt als diaris, per disfrutar! (només surt una imatge perquè, de moment, el blogger, no s'enrotlla, i no me'n vol deixar posar més!)

5 Comments:

At 13 de novembre, 2006 22:20, Anonymous Anònim said...

Crec que és mereix el post, doncs la seva dedicació al equip és més que evident de fa ja anys, a part de les moltes coses que fa pel club, faig referència als viatges i controls que ha organitzat i fet al equip en moltes marxes dia i nit, al costat del Toni, el Miguel i d'altres, i que han sigut de gran ajuda.
També ha motivat a molta gent del club per federar-se i venir a les marxes.

Crec que aquest any l'hem fet del tot feliç, ja s'ho merèix ja!

 
At 13 de novembre, 2006 22:25, Anonymous Anònim said...

gr1_vullmeskm, totes les fotos que tinc i m'han passat de l'arribada i la festa del Garraf les vaig penjant, no en tinc més.

 
At 18 de novembre, 2006 22:44, Anonymous Anònim said...

El 2006 ha estat un any magnífic per les caminades de resistència del nostre Club, ho hem guanyat tot!

• Campionat de Catalunya per Entitats
• Copa Catalana de Caminades de Resistència
• Copa a l’Entitat amb més arribats a la Marxa del Garraf

A més, nou socis han quedat campions de Catalunya individuals, hem estat primers a 11 de les 15 marxes, rècord de 61 marxes consecutives...

Però no ens han regalat re, tot ha estat gràcies al nostre esforç, a l'esforç d'una seixantena de socis, els quals, uns amb més quilòmetres, altres amb no tants, tots hem contribuït a forjar aquest gran any.

Des d'aquestes línies i com a secretari de la secció, us dono les gràcies per tot l'esforç realitzat, per tants i tants quilòmetres recorreguts en tots aquests anys, perseguint amb il•lusió aquest triomf que finalment ha arribat.

Hem passat fred, calor, ens hem lesionat, hem caminat nits llarguíssimes, ens hem perdut, ens han sortit butllofes i ens han caigut ungles, hem conegut a molta gent i hem fet amics; molts amics, escampant el nom del Club Excursionista Uecanoia per tot Catalunya.

Ha estat una etapa de la meva vida meravellosa, irrepetible. Estic content perque crec que tot el que hem fet ha valgut la pena.

Deixo les caminades de resistència al millor moment que ho podia fer, esperant que el camí que he ajudat a obrir, s’ompli de nous socis amb la ilusió de noves victories.

 
At 19 de novembre, 2006 07:56, Anonymous Anònim said...

Guanyar pot motivar. Però no oblideu que el més important no és el fi sinó el camí. Disfruteu –lo sinó no val la pena. Guanyar en si, és el menys important.

 
At 22 de novembre, 2006 16:54, Anonymous Anònim said...

Ja hi tornem a ser! Aquest cop a la classificació de la FEEC s'han descuidat al Dani Pola. Menys mal que a la d'Eramprunyà sí que hi surt. Això farà que arreglin l'error més ràpidament (si més no, així ho espero).

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home