dilluns, de novembre 06, 2006

Campions de la Copa Catalana de Caminades de Resistència 2006: L'Equip de la Uecanoia

(comença la crònica, però s'anirà allargant, felicitats colla de cracks!)

Campions. Companys, felicitats a tots, així ha acabat la Copa Catalana de Caminades de Resistència 2006. Aquell triomf tant esperat, i sirgat durant tants anys pels nostres companys, i per tots nosaltres, ha donat fruit. Felicitats a tots i visca l'equip de Caminades de Resistència de la Uecanoia.

Tot va començar així... cinquanta-dos... hem aconseguit cinquanta-dues inscripcions. Increïble, tot l'equip senser, sense cap falta, els grans, i els joves, els més antics i els més nous, la junta directiva en pes, i pares, amics, parelles i altres... tothom volia ajudar un equip d'anoiencs que feia molt temps que lluitava per la copa. Es va treballar, es van fer trucades, es va informar, es va il·lusionar, i la il·lusió... que l'heu sabut transmetre molt i molt bé... ens han fet flamants campions amb més de 400 punts de diferència. Molta gent, molta i moltes caminades... i el més important, em sembla que tots n'estem molt orgullosos!

Tot va acabar amb una gran festa. Una festa on vam rebre ruixades de cava, crits de Uecanoia, un pastís amb una capa de xocolata d'un dit, boníssim, on hi deia campions 2006 Uecanoia, de part dels companys esparreguerins, un trofeio en forma de copa de campions, i no podem oblidar unes samarretes llampants verdes regal del club. Ens vam fer un munt de fotos i vam jalar i veure tots junts. Un vespre bonic de veritat. Alguns amb dinars ostentosos a les dues (els màdelmans, que van acabar a partir de les dotze!). Una gran festa per un gran equipàs de cracks.

3 Comments:

At 07 de novembre, 2006 14:41, Anonymous Anònim said...

Hola sóc el Jaume d'Esparreguera.
Bé, sembla que en aquest fòrum tinc el privilegi de ser el primer en felicitar-vos.
MOLTES FELICITATS CAMPIONS!!!
Tots heu caminat molt i molt be.

 
At 09 de novembre, 2006 12:44, Anonymous Anònim said...

Felicitats a tothom i tothoma. Jo l'any que ve espero fer-ne unes quantes més.

 
At 09 de novembre, 2006 20:52, Blogger Sarri said...

Enhorabona companys!

Ara a descansar durant l'hivern de caminades d'aquestes i agafar forces per l'any vinent que haureu de defensar el títol.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home