diumenge, de novembre 12, 2006

El Club Excta. Uecanoia guanyador de la Copa Catalana de Caminades de Resistència 2006

Aquí teniu la crònica que ha fet la Susanna, i que mercès a la seva velocitat i perseverància, ha sortit a tots els mitjans, amb una foto molt currada del XaviVent.

Així doncs, llegiu, llegiu...

El passat diumenge 5 de novembre l’equip de caminades de resistència del Club Excta. Uecanoia format per 51 membres participava en la dotzena edició de la Marxa del Garraf. Aquesta era la última prova de la Copa Catalana de Caminades de Resistència d'aquesta temporada, organitzada per la Unió Muntanyenca Eramprunyà.

A diferència de la última temporada, les dues primeres posicions de la classificació per Entitats encara no estava decidida i la lluita pel títol es centrava entre el Club Excta. Uecanoia i el Club d’Esparreguera. Tot i que el Club Excta. Uecanoia portava punts d’avantatge, el resultat del campionat no quedava resolt fins que els participants d’ambdós clubs finalitzessin la marxa i es realitzés el recompte de punts.

Finalment va ser el Club Excta. Uecanoia el que es va endur la més que merescuda victòria, ja que la crida a la participació del club als seus socis va reportar 408 punts als 2.442 que ja havia aconseguit durant la temporada, confirmant una victòria que semblava previsible.

Uns 720 participants van prendre la sortida des de Gavà, per recórrer els 45 quilòmetres d’un interessant itinerari que dona una complerta visió del Parc Natural del Massís del Garraf. Els marxadors van poder gaudir de la sortida del sol assolint les primeres rampes que portaven fins al Castell d’Eramprunyà, racó que regala una de les millors vistes de tot el recorregut.

La Desfeta, la Morella, la Mola, punts més alçats mostraven als participants part de l’orografia de les comarques veïnes i més enllà. La resta de l’itinerari va transcórrer pels paisatges típicament “garrafencs”, com el laberint de corriols entre avencs a la baixada de la Morella, les rieres de la Plana Novella i la de Begues, o l’encisador camí dels Penitents.

Un any més cal agrair als organitzadors la seva perfecta logística i el seu bon saber fer, que va impressionar als participants i així ho van poder comprovar al llarg dels diferents avituallaments que es van trobar en el transcurs de la prova.

Enguany, com a novetat el Patronat Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Gavà va premiar amb una copa al club excursionista amb major nombre de participants que completessin la prova. Aquesta va recaure al Club Excta. Uecanoia, ja que els 51 socis que es van aplegar a la sortida van aconseguir finalitzar-la amb èxit.

Mentre els últims participants anaven arribant, els membres del Club Excta. Uecanoia, que ja ho havíem fet, començàvem a celebrar la més que esperada victòria lluint una vistosa samarreta commemorativa per l’ocasió.

En acabar es va procedir a l’acte de reconeixement dels campions, presentat pel president de la Unió Muntanyenca Eramprunyà i per membres del Comitè Català de marxes de la FEEC. Aquests van obsequiar amb ampolles de cava a les tres Entitats millor classificades que van estar: 1er. el Club Excta. Uecanoia, 2on. el Club Excta. Esparreguera i 3er. Club Excta. de Teià.

La festa de comiat de la temporada, va finalitzar amb el lliurament del nostre club a les entitats que van aconseguir la segona i tercera plaça d’un gravat en fusta realitzat a mà de l’escut de la ciutat d’Igualada. Alhora els companys d’Esparreguera ens van obsequiar amb un pastís de xocolata en forma de copa, mentre que els de Teià ho van fer amb dues ampolles de cava, en reconeixement del triomf de l’equip.

Sota una pluja de cava va esclatar la tradicional festa que caracteritza aquesta última prova. Oblidant l’esgotament que suposa l’esforç realitzat i envoltats d’un agradable caliu i mostres de simpatia, les tres entitats guanyadores varem celebrar la victòria.

Cal destacar que la secció de Caminades de Resistència del Club Excursionista Uecanoia ha participat en aquest campionat en els darrers 7 anys, quedant sempre entre les posicions capdavanteres, com la tercera plaça obtinguda a l’any 2004 i la segona plaça obtinguda la passada temporada.

El club vol agrair l’esforç de l’equip que durant tota la temporada ha lluitat amb il·lusió per aconseguir aquest títol. També cal donar les gràcies a tots els familiars, coneguts i amics de l’equip habitual, fins i tot als directius de l’entitat que amb la seva participació a aquesta última prova ens han recolzat a aconseguir un títol que encara estava per decidir.

Gràcies a tots per ser més que un equip.
(ho sento, però avui el blogger no vol fotos!)

1 Comments:

At 13 de novembre, 2006 21:42, Anonymous Anònim said...

Ei! molt bé Susanna! Ets la reportera, que amb la difusió de les teves ràpides cròniques als mitjans de comunicació, dones a coneixer l'equip i col·labores a fer-lo més gran.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home